Vizeler
Döviz Kurları
Alış Satış
$ - Dolar 2.1284 2.1322
€ - Euro 2.9411
E-posta Bülteni
Bizden haber almak istiyorsanız aşşağıdakidaki kutucuğa e-posta adresinizi ekleyebilirsiniz.
Macaristan Vizesi



Vize İşlemleri
Vize bilgileri için lütfen aşağıdaki menüden "Vize Tipi " ve "Meslek" seçip; "Göster" butonuna tıklayınız.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; 
Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz. 
3- Macaristan Başkonsolosluğu pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir. 
4- Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. 
5- Macaristan Başkonsolosluğu tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. 
İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir. 
6- Anne ve baba\\\'dan ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan 18 yaşından 
küçük çocuklar için Noter Onaylı MUVAFAKATNAME istenmektedir. 
7- Macaristan (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. 
(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.) 
8- Vize başvuru günleri; 
Pazartesi 09:00 ile 12:00 arası 
Salı 09:00 ile 12:00 arası 
Çarşamba 09:00 ile 12:00 arası 
Perşembe 09:00 ile 12:00 arası 
Cuma 09:00 ile 12:00 arası 

Vize işleminin sonuçlanma süresi 2 ile 3 iş günü arasıdadır ve Express uygulaması ne yazık ki yoktur. (Konsolosluk yada elçilikler süreyi uzatma hakkına sahiptirler, bu konu dikkate alındığında başvurunuzu seyahat tarihinizden en az 20 gün önce yapmanızı öneririz.)